Stenmalen Dyreklinikk er en moderne dyreklinikk som ble etablert i 1985 av Tom og Marjaana Muhrman. Klinikken ligger sentralt i Tønsberg, i rolige villa-omgivelser bare noen hundre meter fra sentrum og jernbanestasjonen. Vi har gode parkeringsmuligheter ved klinikken. 01.01.2021 gikk grunnleggerne av med pensjon og Charlotte Hemlock overtok driften.

Vi legger stor vekt på å ha et høyt faglig nivå og deltar derfor ofte på nasjonale og internasjonale kurs for etterutdanning. Like viktig for oss er det å gi våre pasienter individuell omsorg og behandling, i tett samarbeid med eierne. Et av våre grunnprinsipper er å ha et gjensidig tillitsforhold mellom oss og eierne, og følge opp pasientene våre. 

Vi bruker mye tid på veiledning og samarbeider tett med oppdrettere. 

 

Våre ansatte:

   
   
 

Charlotte Hemlock, Veterinær

Uteksaminert fra veterinærhøyskolen i København i 2001, og tok de 3 siste årene ved veterinærhøyskolen i Norge. Charlotte har lang erfaring som smådyrveterinær og har jobbet i både Horten og på Tjøme

   

Mette Faugstadmo, Assistent

Mette er den første du møter hos oss, enten du ringer eller kommer innom. Mette tar i mot timebestillinger og holder orden i klinikken.

Mette har gode kunnskaper om dyr og er et aktivt friluftsmenneske. 

Historikk  

Tom Muhrman og Marjaana Mikkola Muhrman 

Tom og Marjaana har sin utdanning fra Tyskland, og har siden 1985 drevet Stenmalen Dyreklinikk, frem til de pensjonerte seg 01.01.2021.